Bouwbedrijf U.Veenstra uit het Friese Harkema heeft onlangs twee nieuwe TransClusion heftrucks aangeschaft. Het bedrijf gebruikt al een tijdje een TransClusion heftruck, welke erg goed bevalt. Dit bewoog het bedrijf tot het kopen van de twee nieuwe TransClusion heftrucks. De trucks, beide elektrisch, hebben een hefvermogen van respectievelijk 3 ton en 1600 kg. De tweede truck is uitgerust met drie wielen.

Over U. Veenstra
Het Friese bouwbedrijf U.Veenstra realiseert al bijna 40 jaar vrijstaande en halfvrijstaande houtskeletbouw woningen door heel Nederland. De heftruck met het hefvermogen van 3 ton zal worden ingezet voor het laden en lossen van de vrachtwagens bij het bouwbedrijf.

Veelzijdige inzet van heftrucks
De driewieler met 1600 kg hefvermogen zal door U.Veenstra worden ingezet in een ander deel van het pand, waar het meer delicate werk plaatsvindt. U.Veenstra koos voor de zeer compacte TransClusion driewieler omdat deze gemakkelijk gebruikt kan worden in kleine ruimtes.

Inmiddels heeft U.Veenstra nog een bestelling geplaatst, voor een elektrische 3,5 tons heftruck. Deze zal binnenkort aan de vloot van het bedrijf worden toegevoegd.

Wij wensen het personeel van Bouwbedrijf U.Veenstra veel werkplezier met de nieuwe heftrucks.