Over Transclusion

Over Transclusion

Medewerkers zijn specialisten met kennis van de nieuwste technieken, materialen en systemen. Vakmensen die alert blijven in het steeds sneller wisselende spectrum van logistieke ontwikkelingen. Dit is ook dé plek waar nieuwe techniek en routine samen komen door o.a. de inbreng van Jelle Zuidersma, eveneens eigenaar van PTB Transportmiddelen. Samen staat dat garant voor succes; jouw succes!

Van magazijntruck tot sterke elektrische heftrucks, van diesel vorktruck tot ruwterreinheftrucks, van advisering tot ontwikkeling; je bent hier op het juiste adres. Het begint bij elektrische palletwagens, elektrische smal- en breedspoorstapelaars, stapelaars met initiaalheffing, reachvorkheftrucks, elektrische platformwagens en elektrische trekkers. Het gaat verder met een brede serie vorkheftrucks met elektrische lpg of diesel aandrijving.

Met hefvermogens van 1 tot 32 ton. En dan is er nog de unieke serie ruwterreinheftrucks vanaf 1.8 tot zelfs 5 ton hefvermogen. Met een hydraulische of hydrostatische transmissie en met zowel 2 als 4-wiel aandrijving. 

Van magazijntruck tot aan containertruck, van AGV tot aan ruwterreintruck; het programma blijft evolueren. Voortdurend verbeteren, uitbreiden en vernieuwen.

Vanuit haar vestiging in Groningen levert Transclusion machines aan dealers en wederverkopers in heel Europa. 

Transclusion, een synoniem voor uitdagen, oriënteren, innoveren, vernieuwen, ontzorgen en dienstverlenen.

Top